Nakon prilično jednoličnog dana sa već ustaljenom rutinom uz pojedinačne izuzetke, moja lepša polovina je uskliknula kako bi mogli u bioskop.

Eh sad, problem je što sam ja od onih koji vole da pogledaju repertoar pa da pročitaju ocene pa da naprave spisak potencijalnih odakle će sistemom eliminacije (ili raspoređivanja više filmova u više wikenAda) da odluče šta i kad ću da gledam.

Elem, kao što rekoh, moja lepša polovina je uskliknula da bi mogli u bioskop Laughing

Šalim se samo, to je moje jepo majo Smile

Kad smo bacili pogled na repertoar odmah mi je pažnju privukao naslov 'My blueberry nights'.Davao se u bioskopu u kom dosad nismo bili a čula je da je OK, po odgledanom treJleru skapirao sam da mogu biti dva scenarija:

1. još jedna melodrama puna %$#"#%"#" 

2. film sa pričom koji vredi pažnje i potencijalnih šuljeva od stolica

Bioskop je kao dvorana Merlinka u Takvudu.Znači korektan sa dozvoljenim unosom pića i klope (srećom ovog drugog nije bilo).Sedeli smo u poslednjem redu da bi se najslađe smejali a i da nam niko ne može sesti ispred i ometati nas.Ipak je taj red, koliko mi se čini, najviši Cool.

Za film mogu reći samo jedno: ako ste u prilici definitivno ga odgledajte!

Pregršt dobrih snimaka u kombinaciji sa odličnom pričom i još boljim uklapanjem muzike (a za muzičke sladokusce mogu reći da je jedan od učesnika i Ry Cooder).Ja sam otišao u bioskop samo sa dobro voljom za ugodnom večeri a izašao iz njega oduševljen filmom.